Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Rull: “Lamela ens ignorava ostentosament, mirant compulsivament el seu mòbil mentre declaràvem”

Demolidor tuit del conseller empresonat destapant que la jutgessa ja tenia redactat l'ingrés a presó

|

- Publicitat -

Carmen Lamela ha estat ascendida a nova magistrada de la Sala Segona del Tribunal Suprem abandonant l’Audiència Nacional, un tribunal d’herència directa de l’era dictatorial franquista.

La jutge, que ha instruït la causa contra Trapero i l’excúpula d’Interior per sedició i organització criminal i que va jutjar els consellers abans que el cas passés a mans del Tribunal Suprem, ocuparà la plaça que ostentava José Manuel Maza.

Publicitat

El pres polític Josep Rull se n’ha fet creus i no ha volgut passar l’ocasió per a explicar quelcom que desperta ràbia i frustració a parts iguals a tots els demòcrates.

El conseller ha explicat que quan van declarar davant la jutgessa Lamela “em va impactar com ens ignorava ostentosament, mirant compulsivament el seu mòbil. Ja tenia redactat l’ingrés a presó. Ara, magistrada del Tribunal Suprem. Nou exemple del gravíssim problema que té la cúpula del Poder Judicial espanyol”.

Lamela ni va haver de fer ni teatre. Demostrant una superioritat i vehemència ni va escoltar les al·legacions dels membres del govern català. Segons es desprèn de les paraules de Rull, així és la justícia espanyola contra els catalans: sorda, prepotent i prevaricadora.

Et pot interessar  Sis investigats del ‘cas Tsunami’ demanen al Suprem l'arxivament de la causa per un error de García-Castellón
Publicitat

Opinió

Minut a Minut