Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Rufián utilitza la taula de negociació com a moneda de canvi perquè ERC aprovi els Pressupostos Generals de l’Estat

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha assenyalat aquest dimarts que la formació estarà “per ajudar” en l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat si “avança la mesa de negociació” entre governs.

En una entrevista a RNE, el diputat ha asseverat que “si es compleixen els acords” del govern de coalició Psoe-Podemos, “si la mesa de negociació va bé, si segueix el camí del diàleg i de negociació, si els pressupostos són bons, decents i dignifiquen la vida de la gent”, ERC pot estar “per ajudar”.

Publicitat

Després que el president del Gobierno emmarqués com a termini l’aprovació dels PGE abans d’estiu, Rufián ha subratllat que ERC vol ser “útil” i “formar part de la solució”.

En aquesta línia, ha destacat que “així ho ha demostrat” la formació, després d’aprovar “de facto” els pressupostos a Barcelona amb Ada Colau, i els de la Generalitat amb l’espai dels comuns. A parer seu, “és positiu trencar blocs per primera vegada”.

Et pot interessar  Jové i Wagensberg entren a la llista d'ERC per al 12-M junt amb Capella, Elena, Vilagrà, Campuzano i Verge
Publicitat

Opinió

Minut a Minut