Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Rufián justifica les presses del PSC amb eleccions perquè l’efecte Illa “caducarà com un iogurt”

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, creu que el PSC rebutja l’ajornament de les eleccions catalanes perquè “prioritza els vots per sobre la vida” i ho atribueix al fet que, al seu parer, els socialistes pensen que l’efecte electoral de la candidatura del ministre Salvador Illa “caducarà com un iogurt”.

En declaracions al Congrés, Rufián considera que la polèmica per les eleccions, encara previstes el 14 de febrer malgrat la petició de la Generalitat de posposar-les fins al maig pel coronavirus, revela una “realitat molt dura”, perquè “hi ha qui prioritza els vots per sobre la vida”.

Publicitat

“L’immens arc parlamentari català, excepte el PSC i Vox, que ara com ara és extraparlmentari, s’ha posat d’acord per posposar les eleccions perquè Catalunya triplica les dades del País Basc i Galícia quan les van posposar”.

Al seu parer, l’actitud dels socialistes “no té sentit tret que alguns pensin que l’efecte del seu candidat només durarà fins al febrer, com si fos un iogurt que caduca”, en al·lusió a l’encara ministre de Sanitat, recentment nomenat candidat del PSC.

Et pot interessar  ERC i PSOE decideixen aparcar la taula de negociació de governs fins després del 12-M i el 9-J
Publicitat

Opinió

Minut a Minut