Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Rufián adverteix Sánchez que la taula de diàleg “va lligada” a tota “l’estabilitat de la legislatura”

|

- Publicitat -

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha reiterat aquest dimarts al president de l’Executiu, Pedro Sánchez, que la taula de diàleg i de negociació entre Gobierno i Govern per abordar el conflicte polític està “lligada a tota l’estabilitat de la legislatura”, a més de dependre del suport de la formació per aprovar els Pressupostos Generals de l’Estado.

En aquesta línia, ha fet incís en què el Gobierno ha de complir el “pacte subscrit” amb ERC. “S’ha de respectar i va lligat no solament als Pressupostos General de l’Estado sinó a tota l’estabilitat de la legislatura”, ha manifestat en una entrevista a RNE.

Publicitat

Així mateix, ha subratllat que la legislatura està “lligada” als acords que els socialistes van arribar amb les diferents forces polítiques que van permetre desbloquejar la investidura.

“No ho diem com una amenaça ni línia vermella”, però “han de complir-se els acords subscrits. Això passa per respectar i salvaguardar la taula de diàleg i la negociació que hi ha subscrita”, ha conclòs.

Et pot interessar  La justícia madrilenya obre diligències contra Begoña Gómez, la dona de Pedro Sánchez, per tràfic d'influències
Publicitat

Opinió

Minut a Minut