Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Rovira demana al republicanisme que estigui “dempeus” davant la “repressió que vol dinamitar-lo”

La líder d’ERC a l’exili intervé telemàticament durant el dejuni solidari a Barcelona amb els polítics presos en vaga de fam

|

- Publicitat -

ACN Barcelona .- La secretaria d’ERC a l’exili Marta Rovira ha enviat aquest dijous un missatge de força al moviment independentista. A través de videoconferència Rovira s’ha adreçat als participants en el dejuni solidari amb la vaga de fam dels presos polítics per demanar a l’independentisme que “lluiti” i s’enfronti “dempeus” a una repressió “que té l’objectiu clar de dinamitar” el moviment polític independentista. Des de Suïssa, on va marxar el passat mes de març, Rovira ha afirmat que la repressió tindrà ara “una de les cares més dures” amb el judici a l’1-O. Davant d’això, la líder d’ERC ha remarcat que “el moviment no es pot ni encongir ni autocensurar”. “El moviment independentista ha de continuar sent defensat per tots nosaltres, democràticament i pacíficament”, ha conclòs.

Et pot interessar  Rovira afirma que "tornarà" quan "es donin les garanties", ja que l'amnistia "no pot preveure la reacció judicial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut