Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Rovira carrega contra la qüestió de confiança exigida per Junts: “Encara té moltes decisions pendents”

|

- Publicitat -

La secretària general d’ERC, Marta Rovira tampoc ha tardat a pronunciar-se davant la sonada proposta de qüestió de confiança que junts ha fet arribar a Aragonès. Davant d’això, Rovira ha manifestat que Junts encara té “moltes decisions pendents” per prendre i ha criticat que les estigui “externaltizant” al Govern. En una entrevista a TV3 ha replicat així a l’amenaça de Junts d’una qüestió de confiança si no hi ha “garanties i concrecions” sobre l’acord de govern. “Junts ha de decidir què vol fer amb el Govern i respecte a l’acord de claredat”, ha insistit. Sobre aquesta darrera qüestió Rovira ha defensat l’acord de claredat després d’haver “esgotat gairebé totes les vies”. “Queda pendent provar-ho”, ha apuntat.

La secretària general del partit ha reivindicat la proposta perquè “és clarament homologable” i “parla el llenguatge de la democràcia”. “S’entén, es pot assumir, és comprensible i pot despertar complicitats a nivell internacional, perquè tothom ens reconeix que hem de poder votar”, ha explicat.

Publicitat

En relació a si Aragonès havia comunicat la proposta a la Moncloa abans d’anunciar-la, Rovira ha dit que és la Moncloa qui hauria de dir “per què fa aquestes afirmacions”. De totes maneres, ha apuntat que el president “ho ha explicat als actors que volia interpel·lar”, sense entrar en més detalls.

Et pot interessar  Illa vol que comuns i Junts se sumin als pressupostos: "Ajudarem en tot que puguem però és el Govern qui ha de negociar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut