Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Romeva critica la venjança del Tribunal de Cuentas: “Posa els nostres fills i filles en el punt de mira”

|

- Publicitat -

El conseller legítim d’Acció Exterior Raül Romeva ha denunciat que la decisió del Tribunal de Cuentas no només afecta el patrimoni dels ex alts càrrecs sinó que posa els fills i filles “en el punt mira”. En una entrevista a Rac 1, Romeva, a qui el tribunal demana una fiança de més de 2 milions d’euros, creu que la resolució del Tribunal de Cuentas no només és un exemple de “venjança” sinó també de “repressió política i econòmica”. Una “persecució” que, segons ha dit, només es pot afrontar a través d’una negociació política. “O aquí no hi ha futur per a ningú”, ha avisat.

Romeva ha defensat que la feina del seu departament va ser “absolutament legítima” en base d’un “mandat electoral votat a les urnes”. “No es jutja algú que s’ha posat diners a la butxaca. Es tracta d’un debat de naturalesa política i ideològica”, ha afegit per després denunciar que des de la creació del Departament d’Exteriors, el 2016, sempre ha estat “l’objectiu a batre” per part de l’estat espanyol.

Publicitat

El pres polític indultat ha assenyalat que el problema és que a l’Estat hi ha unes estructures que provenen d’un franquisme que “no ha quedat superat”. I ha afegit que això és el que segueix manant i dirigint l’Estat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut