Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Roldán treu foc pels queixals en resposta al Debat de Política General d’Aragonès

|

- Publicitat -

La diputada al Parlament del Partido Popular de Catalunya, Lorena Roldán, ha qualificat de “pèrdua de temps” el discurs del president de la Generalitat de Catalunya en una absoluta falta de respecte. Ho ha fet en una declaració breu que s’ha caracteritzat perquè no ha dit ni una paraula en català, ni ha tingut cap comentari afable cap Aragonès.

La única diputada dels tres representants al PPC, s’ha enfurismat perquè es parlés de repressió, maltractament de l’Estat i d’espoli i ha dit que ha sentit la mateixa “cantarella” de la última dècada. Roldán no ha perdut l’oportunitat de criticar l’executiu català perquè el projecte de l’ampliació de l’aeroport del Prat no hagi prosperat.

Publicitat

En l’habitual to crispat i rabiós ha titllat l’independentisme de ser “un forat negre” amb un estil que, irònicament, recorda a la “cantarella” d’Arrimadas. Cal tenir en compte que Roldán va trencar el seu carnet de Ciudadanos, per formar part d’un dels tres diputats del Partido Popular de Catalunya, però en unes declaracions que gairebé no presenten diferències amb les del partit taronja.

Sembla ser, per tant, que Roldán continua amb el mateix estil, però en una formació diferent, que també està enfonsada. És possible, per tant, que el PPC la volgués fitxar precisament perquè reproduís aquest estil poc constructiu, de qui sap que no ha aconseguit sumar suficients forces polítiques i que només pot enrabiar-se en declaracions a la premsa.

Roldán ha tingut una retòrica molt vehement tenint en compte que el PPC només té tres diputats i que en les darreres eleccions el partit va perdre al voltant de 85.000 vots. Només ha deixat un dubte pendent: si considera una “pèrdua de temps” el discurs del president de la Generalitat, quina importància creu que té el discurs d’una formació política que la seva representació al Parlament cap en un taxi?

Et pot interessar  El PP escull Alejandro Fernández com a candidat per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut