Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Roger Español encapçalarà la llista per Barcelona de la Coalició de Represaliades

|

- Publicitat -

Roger Español serà el cap de llista per Barcelona de l’Assemblea de Represaliades i Activistes (ARA), segons publica ‘Vilaweb’. El mitjà digital afirma que el moviment encapçalat per Español, l’home que va perdre un ull per una pilota de goma de la policia espanyola durant el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre del 2017, estudia una coalició a les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer amb el partit trotskista Corrent Roig. Ambdues formacions es presentarien amb el nom Coalició de Represaliades (CDR). L’ARA vol portar al Parlament la veu de les persones que consideren que han sofert represàlies del govern espanyol per la seva ideologia independentista.

El mitjà recorda que Español ja va ser candidat del Front Republicà al Congrés dels Diputats i de Junts per Catalunya al Senat, i afegeix que a la nova llista l’acompanyaran Carles Ruiz per Girona, jutjat per una protesta contra el jutge Llarena a l’Empordà, i Jandi Velasco per Lleida, encausat per la protesta al TSJC de febrer del 2018. Faltaria determinar el candidat per Tarragona.

Publicitat

La Llei electoral estableix que les forces que no tenen representació al Parlament necessiten avals per concórrer als comicis. Segons els càlculs que fan les dues formacions, afirma Vilaweb, en necessitaran més de 5.700 entre les quatre circumscripcions.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut