Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

Rodrigo, passa de repartir bolígrafs de Vox a Palma a ser el líder dels càntics masclistes del col·legi major Elías Ahuja de Madrid

|

- Publicitat -

El cas l’atac masclista del col·legi major Elías Ahuja de Madrid ha generat polèmica i ha desencadenat protestes; sobretot a la mateixa comunitat, d’on es va traient aigua clara de qui han estat els líders o bé per què s’ha produït. Molts, diuen que es tracta d’una “tradició” i que les noies també ho contesten. Tot i que, res és fiable, ja que es desconeixen molts factors directament implicats.

El que sí que se sap del cert és que l’estudiant que va liderar els càntics masclistes al crit de “Mónicas, putas, salid de vuestras madrigueras. Sois todas unas ninfómanas. Os prometo que vais a follar todas en la capea”, és Rodrigo P. M. qui va estudiar l’ensenyament secundari al col·legi Montesion de Palma (Illes Balears); entre els anys 2015 i 2020.

Publicitat

Des del Diari Balears, expliquen que alguns excompanys d’estudis de Rodrigo el qualifiquen amb dots de lideratge, admirador de Mariano Rajoy i que no només exhibia la seva ideologia ultradretana, sinó que en feia propaganda sempre que podia. Una anècdota que també detalla el digital és que, alumnes expliquen que just abans d’un examen va repartir entre tots els seus companys, bolígrafs amb el logotip de Vox i una bandera espanyola, perquè els fessin servir durant la prova.

Actualment, Rodrigo, ha quedat expulsat del centre d’Elías Ahuja durant 15 dies i el Ministeri Públic ha requerit a la Policia que li remeti tota la informació sobre l’episodi d’insults masclistes contra unes joves del pròxim col·legi major Santa Mónica.

Et pot interessar  Expulsen del ple de Tarragona un regidor de Vox de Salou per agredir un conseller tarragoní
Publicitat

Opinió

Minut a Minut