Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024
Edició 2123

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 18 de maig del 2024

Rivera, sobre els ventres de lloguer: “No hi ha res més feminista”

El líder de Ciudadanos ho titlla com "un dret del segle XXI"

|

- Publicitat -

Ciudadanos és el primer partit que contempla la regulació dels ventres de lloguer al seu programa electoral i és una de les conviccions que defensaran durant tota la legislatura. De fet, el mes vinent es debatrà al Congrés sense el suport del PSOE ni Podemos. El líder dels taronges, Albert Rivera, ha dit que “no hi ha res més feminista que una dona ajudi a una altra a ser mare” després que bona part del feminisme s’oposi fermament a regular aquesta explotació sexual i reproductiva cap a les dones.

El defensor dels ventres de lloguer ha assegurat que s’ha de denominar “gestació subrogada” perquè “és altruista” mentre que no són “ventres”, sinó dones. Rivera ho titlla com “un dret del segle XXI” i promet portar la proposta de la llei de Ciudadanos al Congreso, “una llei altruista, garantista i prudent”.

Publicitat

Davant, hi trobaran un col·lectiu organitzat: ‘Stop Ventres de Lloguer’, que van en contra la mercantilització del cos de la dona i volen acabar amb aquesta praxi.

Et pot interessar  La CUP defensa que el feminisme és "més vigent que mai" i carrega contra "l'ofensiva masclista" de l'extrema dreta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut