Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Ridícul d’un eurodiputat del PP que intenta impedir una entrevista de TV3 al ponent de l’informe Pegasus

|

- Publicitat -

L’eurodiputat del PP Pablo Hispán ha fet un ridícul majúscul en atacar la llibertat de premsa el migdia d’aquest dilluns, 12 desembre, demostrant la intolerància que caracteritza la política espanyola. Hispán ha intentat impedir una entrevista de TV3 a Pieter Omtzigt, el ponent de l’informe sobre l’espionatge polític amb Pegasus, acusant la televisió pública catalana de no ser justa i de fer d’altaveu de l’independentisme.

La vergonyosa escena ha tingut lloc després que acabés la sessió sobre el Pegasus al Consell d’Europa, a la qual havia estat enviat el corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París, David Melgarejo. Finalitzada la sessió, Melgarejo ha demanat entrevistar el ponent de l’informe, Pieter Omtzigt.

Publicitat

L’eurodiputat del PP, que ja estava present a la sala abans que arribés Omtzigt i fins i tot havia fet fotografies al càmera de TV3, s’ha dirigit de males maneres al ponent, increpant-lo perquè no concedís l’entrevista a la televisió catalana.

“Aquesta no és una televisió justa“, ha dit Hispán a Omtzigt, sense que aquest entengués res. “És una televisió catalana independentista. Si vol ser objectiu…”, ha continuat Hispán, mentre una altra periodista, Laia Forés, clarificava que es tracta d’una televisió pública i no pas independentista. Però l’eurodiputat del PP, que no entén la diferència, continuava insistint: “És el govern, és la televisió del govern… no és una televisió objectiva”.

Finalment, però, Hispán ha acabat retirant-se i l’entrevista ha pogut dur-se a terme.

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut