Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ridícul d’Ayuso per defensar l’acte massiu d’Ifema: “a l’aire lliure gairebé no hi ha contagis”

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha defensat les lamentables imatges d’acumulació de gent durant l’acte de tancament de l’hospital de campanya IFEMA, dient que “en espais oberts amb prou feines hi ha contagis”. Aquest dilluns, ha responsabilitzat els sanitaris de l’aglomeració al recinte i ha criticat els madrilenys per algunes escenes que s’han vist aquest cap de setmana. La presidenta lamenta haver convidat a tots els representants dels partits i s’excusa del que va passar dient que hi havia “una il·lusió generalitzada” per haver donat d’alta els darrers pacients de l’hospital d’Ifema. “Es va ajuntar molta gent i ens vam deixar portar, era un dia d’explosió d’alegria”, ha afirmat en una entrevista a RTVE.

Per acabar-ho d’adobar, Ayuso també té pressa per desconfinar la comunitat de la qual és presidenta, i ha reclamat que l’obertura de l’activitat es produeixi “tan aviat com sigui possible”, perquè les persones no poden estar “eternament tancades a casa”.

Publicitat

 

Et pot interessar  Sánchez demana a Feijóo que forci la dimissió d'Ayuso: "Després del que s'ha conegut avui no té excusa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut