Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Revelen una conversa de la cap de gabinet de Núria Marín que l’esquitxa en el cas del Consell Esportiu

Hi hauria hagut draps bruts per aïllar el regidor que va denunciar irregularitats a l’ens

Agències 17/02/2022
Pla mitjà de l'alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, arribant al jutjat per declarar pel cas del Consell Esportiu, el 9-4-21 (horitzontal).

Una conversa intervinguda per la Policia Nacional en el cas del Consell Esportiu de l’Hospitalet revela que dos dels principals investigats van implicar la cap de gabinet de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, en una operació per aïllar el regidor que va denunciar les irregularitats, Jaume Graells, segons publica ‘Nació Digital’. La conversa és una de les incloses al sumari judicial i, sempre segons el rotatiu, també s’hi cita la necessitat de mantenir informada Marín. Els dos protagonistes de la conversa són l’aleshores regidor d’Esports i president del Consell Esportiu, Cristóbal Plaza, i l’encara director de l’ens, Eduard Galí.

A la conversa de missatgeria instantània els dos asseguren que la cap de gabinet de l’alcaldessa, Montserrat Pérez, els hauria encomanat garantir-se la majoria a la comissió directiva del Consell Esportiu per desatendre les peticions de Graells, afirma ‘Nació Digital’.