Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Revelen un dels tripijocs d’Alberto Núñez Feijóo com a president de Galícia

|

- Publicitat -

Ja han sortit a la llum alguns dels evidents tripijocs del flamant nou líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, que es va posar al capdavant del partit després que Pablo Casado plegués. El diari Público ha revelat que l’empresa de seguretat, neteja i altres serveis de manteniment, Eulen, hauria rebut suposadament tracte de favor en diversos contractes amb la Xunta de Galícia.

La directora de l’empresa pel nord –est d’Espanya és la germana del president de Galícia, Micaela Núñez Feijoo. En aquest sentit, el diari Público ha analitzat 140 adjudicacions de la Xunta a Eulen des del 2009, època en la qual Núñez Feijóo va ser elegit president. En moltes d’aquestes adjudicacions, Eulen no era la millor oferta econòmica. En alguns procediments no s’explica per què les competidores queden excloses o per què se li atorguen contractes en els quals l’oferta és “anormalment baixa”.

Publicitat

Segons el digital, des que Feijóo és president de Galicia, l’empresa de la seva germana hauria guanyat adjudicacions per valor de 37 milions d’euros, és a dir, prop de tres milions l’any, que curiosament és el triple de la mitjana dels anys anteriors, quan governaven el PSOE amb el BNG.

Et pot interessar  L’exdiputat del PP menorquí Juan Carlos Grau, condemnat per distribuir pornografia infantil
Publicitat

Opinió

Minut a Minut