Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Revelen un altre sospitós contacte que compromet Ayuso i el seu germà

|

- Publicitat -

La Comunitat de Madrid salta d’escàndol a escàndol. Recentment, El Plural ha revelat que el Govern d’Isabel Díaz Ayuso ha pagat gairebé 1 milió d’euros al soci d’una empresa de ferralla que va muntar el seu germà, protagonista del cas de corrupció pel subministrament irregular de material sanitari.

Prhoinsa S.A. és una empresa dedicada al “comerç a l’engròs de ferralla i productes de deixalla”, de la qual l’administrador únic és Juan Carlos Herrero Casasola, una persona molt lligada a la família Ayuso i, concretament, al germà, que n’era soci apoderat. De fet, era tan estreta que Herrera Casasola va ser el sogre de Tomás Díaz Ayuso, qui va tenir un nen amb la seva filla, Alejandra Herrero Fernández.

Publicitat

925.000 euros en un procediment d’emergència

El Plural detalla que la Comunitat de Madrid va pagar 925.000 euros a Prhoinsa S.A a través d’un procediment d’emergència, és a dir, sense publicitat i per tant, sense atenir-se al procediment habitual de contractació pública. Tot plegat, per adquirir 25 ventiladors Biolight meditech per als centres hospitalaris del Servei Madrileny de Salut.

Des de l’entorn d’Ayuso neguen cap relació avui dia “amb aquesta gent” a causa de problemes familiars que van acabar sorgint. Tanmateix, el contracte és, com a poc, sospitós.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut