Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Revelen més picabaralles entre Pablo Casado i Ayuso durant les últimes eleccions autonòmiques

El cap de gabinet de la presidenta de la Comunitat de Madrid va insultar l’exlíder dels populars per no respectar les peticions d’Ayuso durant la nit electoral

Redacció 28/03/2022
El líder del PP, Pablo Casado, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, han catapulat la intenció de vot al PP.

Nous documents confirmen la mala maror que es respirava al PP entre Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso. Tal com informa el diari El Mundo, el cap de gabinet d’Ayuso, Miguel Angel Rodríguez, va enviar un missatge al mòbil personal de Casado la nit de les eleccions a la Comunitat de Madrid, el 4 de maig del 2021, on textualment li recrimina ser “una mala persona”. A més, l’entorn de Casado assegura que la conversa també contenia forts insults cap a l’exlíder del partit. Segons El Mundo, això hauria disparat encara més les tensions entre els dos líders del PP i hauria fet que Rodríguez hagués tramès el missatge perquè el seu equip no va respectar cap de les peticions que Ayuso havia fet per les celebracions de la nit electoral, i també el fet que Casado va agrair la victòria a les eleccions a diferents membres dels populars obviant la líder de Madrid.

Aquest fet hauria provocat que Casado demanés a Ayuso que es fes fora Rodríguez com a cap de gabinet, un fet que mai va passar, però sí que el mateix Rodríguez hauria “fet les paus” amb Casado un mes més tard.