Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Revelen més detalls de la corrupta trama de dos empresaris de Madrid que desmunten les mentides d’Almeida

|

- Publicitat -

A poc a poc van sortint a la llum més revelacions del cas dels dos empresaris de Madrid que es van endur comissions de més de 5 milions d’euros per un procés de venda de mascaretes en plena pandèmia. Aquest dimecres La Vanguardia va accedir al sumari que recull que l’alcalde de Madrid va estar en contacte amb un dels comissionistes, Luis Medina, pocs dies abans que es tanqués el contracte amb el qual es van acabar embutxacant tants diners.

Aquest fet desmunta la pobra excusa que s’havia inventat José Luis Martínez-Almeida, que sí que havia admès una conversa per telèfon, però que diu que havia estat per agrair una donació de mascaretes, una donació que el diari Público explica que anava destinada a l’hospital on treballa la dona d’un dels corruptes comissionistes. La trucada que figura als missatges interceptats hauria estat el dia 26 de març del 2020, mentre que l’alcalde de Madrid va dir en una entrevista que la donació es va fer entre el 12 i el 15 d’abril, un fet que desmunta totalment el calendari.

Publicitat

El sumari també recull converses de whatsapp entre l’altre comissionista, Alberto Luceño, i una alt càrrec de l’Ajuntament que es va encarregar de gestionar la compra d’urgència de material sanitari a Madrid, Elena Collado, on verbalitza la por que tenia del fet que possiblement els havien estafat. Setmanes més tard, es confirmaria.

Et pot interessar  La justícia investiga si Gerard Piqué va pagar a Rubiales des de comptes andorrans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut