Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Rèplica de Puigdemont a Bolaños per les constants mostres de menyspreu

El president a l'exili destrossa el ministre de la Presidència: "He fet sort, altres han acabat enterrats en calç viva"

|

- Publicitat -

El president a l’exili Carles Puigdemont s’ha cansat de les constants mostres de “denigració” i el “menyspreu” que acostumen a practicar els representants del govern espanyol.

I és que el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, s’ha referit a l’eurodiputat de Junts en una entrevista a RTVE des d’on ha afirmat que el president a l’exili “no sap on té el cap” i que s’ha quedat amb el “rellotge parat” en el 2017. Així mateix, ha afirmat que cal que torni a Espanya a comparèixer davant la justícia.

Publicitat

En una contundent piulada, Puigdemont ha retret a Bolaños que parli d’ell sense documentar-se. “Com que veig que parla de mi sense que jo li ho hagi demanat, li suggereixo que es documenti una mica: segur que trobarà arguments per criticar-me de manera més consistent que no pas la denigració i el menyspreu que acostumen a practicar”, ha avisat.

Finalment, l’eurodiputat de Junts ha ironitzat amb la seva “sort” i ha recordat el tèrbol passat del PSOE amb els GAL: “Encara he fet sort: a altres els del seu partit els van segrestar, torturar i matar. I enterrar en calç viva”.

Et pot interessar  Revelen més missatges de la policia patriòtica insultant Turull i Puigdemont: "Em produeix al·lèrgia"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut