Dijous, 21 de gener de 2021 - Edició 910
La República

Repassada d’una infermera al nou hospital d’Ayuso: “Han gastat centenars de milers d’euros en aparentar!”

En un fil a Twitter que s’ha fet viral, la usuària conclou que l’hospital no pot servir per UCI de Covid: “Amb el que tenen no munten ni unes consultes externes”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 03/12/2020

Des que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, es vanta del nou hospital que ha construït per utilitzar-lo per tractar pacients de coronavirus, els col·lectius d’infermers no han parat de trobar-hi defectes per tot arreu. En aquest sentit, un dels exemples més clars, és un fil de Twitter d’una infermera que s’ha viralitzat des d’aquest dimecres, on deixa la imatge de l’hospital Zendal per terra.

“No sé ni per on començar”, exclamava la usuària @Didi_nurse a l’inici del fil. “Tenen ventiladors nous i no els utilitzaran perquè no es poden traslladar pacients d’UCI en aquest hospital”, afirma, i ha posat alguns exemples que conclouen que l’hospital no serveix per a res més que presumir de bona gestió. Des dels diners invertits en material que no es pot utilitzar, fins a la denúncia de la falta de parets, que afectarien pacients que s’haurien de canviar cada dia. “Això és un hospital de campanya!”, ha reblat la infermera, que conclou que amb la infraestructura actual “no munten ni unes consultes externes”.

Relacionats