Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Repassada d’una infermera al nou hospital d’Ayuso: “Han gastat centenars de milers d’euros en aparentar!”

|

- Publicitat -

Des que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, es vanta del nou hospital que ha construït per utilitzar-lo per tractar pacients de coronavirus, els col·lectius d’infermers no han parat de trobar-hi defectes per tot arreu. En aquest sentit, un dels exemples més clars, és un fil de Twitter d’una infermera que s’ha viralitzat des d’aquest dimecres, on deixa la imatge de l’hospital Zendal per terra.

“No sé ni per on començar”, exclamava la usuària @Didi_nurse a l’inici del fil. “Tenen ventiladors nous i no els utilitzaran perquè no es poden traslladar pacients d’UCI en aquest hospital”, afirma, i ha posat alguns exemples que conclouen que l’hospital no serveix per a res més que presumir de bona gestió. Des dels diners invertits en material que no es pot utilitzar, fins a la denúncia de la falta de parets, que afectarien pacients que s’haurien de canviar cada dia. “Això és un hospital de campanya!”, ha reblat la infermera, que conclou que amb la infraestructura actual “no munten ni unes consultes externes”.

Publicitat

Et pot interessar  El temps d'espera a les urgències hospitalàries supera l'hora de mitjana tot i reduir-se lleugerament el 2023
Publicitat

Opinió

Minut a Minut