Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Reguant demana que la “majoria independentista” serveixi per avançar cap a la independència, i no per “gestionar l’autonomia”

|

- Publicitat -

Eulàlia Reguant, portaveu de la CUP, ha destacat que al seu entendre a més a més de parlar dels comptes, també s’ha de tenir en compte el “marc” en què succeeixen els pressupostos.

Entre altres aspectes, els anticapitalistes van comentar ahir que l’aprovació dels pressupostos implica donar estabilitat al Govern, i que per això han de valorar si el Govern “està complint amb els acords mínims establerts per la militància”.

Publicitat

Reguant ha criticat els comuns, perquè ha considerat que amb l’oferta dels pressupostos catalans, els d’Albiach han proposat un triple intercanvi de comptes amb la “Generalitat, Estat i Ajuntament de Barcelona, com va succeir el 2020”.

La diputada anticapitalista ha afirmat que “la majoria independentista ha de servir per avançar cap a la independència, no per gestionar l’autonomia”. Per tant, ha donat a entendre la seva discrepància pel que fa a la gestió de l’executiu català amb la resolució del conflicte català.

Així, a parer seu, hi ha hagut moltes polítiques públiques en les quals han primat els interessos d’ERC i Junts “a la majoria independentista” i ha lamentat que s’utilitzi l’eix catalanista per pressionar la CUP.

Reguant ha reiterat que “la votació dels pressupostos és molt més que una qüestió econòmica” i ha recordat la celebració de les assemblees per decidir si donar suport o no als pressupostos de Giró.

Et pot interessar  Juvillà denuncia el "joc brut" del Tribunal Suprem, que l'impedeix presentar-se per la CUP el 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut