Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Reagrupament demana a Junts que surti del Govern i aixequi la suspensió de la DUI

|

- Publicitat -

El corrent sobiranista Reagrupament ha reclamat aquest dijous a Junts per Catalunya que abandoni el Govern “autonomista actual” i aixequi la suspensió de la Declaració Unilateral d’Independència (DUI). El grup ha demanat a Junts que “trenqui ja” el pacte amb ERC i obligui els republicans a “convocar noves eleccions” o bé a pactar amb PSC i Comuns per continuar governant. “Si Junts vol liderar el camí cap a la independència cal que faci un esforç i un sacrifici pel país i deixi ja aquest Govern autonòmic”. Alhora, Reagrupament ha donat suport a la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, després de la “farsa perpetrada” a la Mesa de la cambra catalana, on els diputats del PSC, ERC i CUP han acordat apartar-la del càrrec.

Reagrupament ha instat Junts per Catalunya a centrar-se a preparar el proper embat electoral, “on el poble català els donarà suport per haver demostrat que el més important és lluitar per la independència i no per les engrunes que ens estan donant des de Madrid”.

Publicitat

Finalment, l’agrupació alerta: “Si Junts ho fa ens tindrà al seu costat. Si no buscarem, tal i com desitja el moviment independentista, els suports necessaris per aixecar la DUI. De Junts depèn, ara mateix, el futur de Catalunya”.

Et pot interessar  ERC avisa que "la sociovergència no és notícia" i assenyala la "unió" entre Junts i el PSC al llarg de la legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut