Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Raquel Sánchez diu que l’independentisme espera “reviure les brases del procés” amb un govern espanyol del PP

La ministra de Transports insisteix que "Catalunya ha passat pàgina" del procés i que "la ciutadania està a altres coses"

|

- Publicitat -

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha opinat que els partits independentistes estaran agraïts si governa el PP perquè podran “reviure les brases del procés” i “desviar el focus de la seva nul·la gestió”.

Sánchez ha assegurat que Catalunya es juga “reactivar conflictes estèrils” amb els resultats de les eleccions espanyoles del diumenge vinent. Tal com ha alertat en un esmorzar informatiu celebrat a Barcelona, un eventual govern del PP portarà “conflicte” independentment del paper que hi jugui Vox. “Catalunya ha passat pàgina i la ciutadania està a altres coses”, ha ressaltat la també candidata socialista en referència al procés sobiranista.

Publicitat

Així mateix, ha defensat que no es pot posar en perill el “diàleg”. “Si hem pogut millorar la convivència a Catalunya ha estat, sens dubte, gràcies al diàleg”, ha dit la ministra. De la mateixa manera, ha assegurat que el “clima” polític actual estaria en perill si es tornés a les “actituds de confrontació i de ceguera de fa cinc anys”.

Pel que fa a la seva estratègia amb Catalunya, la ministra de Transports ha lloat la via aplicada pel govern espanyol: “El PSC i el PSOE han portat diàleg, han portat solucions, han portat inversions i, per tant, treballem per la prosperitat a Catalunya”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut