Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Rajoy podria pagar una multa de fins a 600 euros per saltar-se el confinament

|

- Publicitat -

Després de saber-se que Rajoy es va saltar el confinament, segons unes imatges que va facilitar La Sexta, el ministeri de l’Interior del Gobierno ha assegurat que s’està investigant per comprovar si és certa aquesta falta greu de l’expresident del Gobierno.

Així, sobre la presumpte vulneració de confinament de Rajoy, Marlaska, ha precisat que “s’estan realitzant investigacions oportunes per comprovar aquest extrem”. També ha defensat que en un Estat de Dret el principi de legalitat és l’element i el pilar base. Per això, ha deixat clar que la norma s’aplicarà en els termes en què s’hagi d’aplicar en cas d’acreditar-se que, efectivament, Rajoy s’ha saltat les normes. “El nom no determina una aplicació o una altra”.

Publicitat

Només queda el dubte de saber la quantitat de diners que podria pagar Mariano Rajoy en una possible multa, que estaria emmarcada pel decret del Gobierno, que diu que no es permet fer esport i només es pot sortir de casa per fer la compra, passejar el gos, anar al centre sanitari o anar a treballar si així ho posa entre les activitats permeses. Les multes per una sanció lleu podria ser de fins a 600 euros, però si es tracta d’un cas més greu, poden arribar als 10.000 o fins i tot als 30.000 euros en els pitjors casos.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut