Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024
Edició 2109

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 04 de maig del 2024

Rajoy fa burla de la comissió d’investigació de l”Operació Catalunya: “Ho tenen cru per portar-ho als tribunals”

L'expresident més corrupte presumeix d'impunitat mentre assegura que el seu govern és el que va "defensar la Constitució, la llei i la democràcia"

|

- Publicitat -

L’expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, s’ha pronunciat per primera vegada sobre les acusacions que aquesta setmana l’han situat al centre de l”Operació Catalunya’, l’entramat polític, judicial i policial amb què l’Estat espanyol volia acabar amb l’independentisme. Com no podia ser d’altra manera, i lluny d’assumir les vulneracions comeses en plena democràcia contra el moviment independentista català, Rajoy ha optat per burlar-se descaradament de la comissió que investigarà l’entramat, assegurant que “ho tenen molt cru” si el que pretenen els polítics independentistes és portar-lo davant la justícia.

“La constitució al Congrés de tres comissions d’investigació tenen l’objectiu de veure si treuen alguna cosa, que ja els hi dic que ho tenen molt cru, per després anar als tribunals. És la clau del que està passant”, ha expressat Rajoy aquest divendres en unes jornades jurídiques a Boadilla del Monte, les quals tracten precisament sobre les “conseqüències legals de la llei d’amnistia”.

Publicitat

En aquesta línia, i tal com ja va fer el passat dijous el portaveu del PP al Congrés, Miguel Tellado, Rajoy ha assegurat que la llei d’amnistia vol “garantir la impunitat dels que van violar la Constitució i les lleis i van atemptar contra la democràcia” i “condemnar els que vam defensar la Constitució, la llei i la democràcia, els jutges, fiscals, Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat i el govern d’Espanya que va parar el cop amb l’aplicació de l’article 155“. Per si aquestes declaracions no fessin prou vergonya, l’expresident popular ha assegurat que la llei d’amnistia és una “esmena a la totalitat a la nostra Constitució i a la nostra democràcia” que pretén “convertir els colpistes en honorables ciutadans complidors de la llei”.

Et pot interessar  La fiscalia arxiva la investigació pel suposat espionatge a l’ex fiscal superior Rodríguez Sol en l’’operació Catalunya’
Publicitat

Opinió

Minut a Minut