Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

Quins és el camí que ha de seguir Betevé per sobreviure?

|

- Publicitat -

La direcció de Betevé va acomiadar 12 treballadors, i va anunciar que prescindiria de programes importants de la graella. A través d’un comunicat de divendres al matí, el director de Betevé, Sergi Vicente, va afirmar que “rescindir de personal és una decisió molt dura, i ho fem des de la màxima responsabilitat”. Va indicar que tot i “l’apropament de les postures” entre la direcció i el comitè d’empresa no es va poder tancar un acord i ja no tenien “més temps. L’Ajuntament ja ens va fer saber que no ens pot estar rescatant constantment i que hem de trobar la manera de funcionar amb els recursos assignats”, va explicar.

Publicitat

Després d’aquesta decisió, cal saber quin és el camí a seguir per un dels mitjans locals catalans més importants com és Betevé. En un fil a Twitter, el membre d’ERC Barcelona, Jordi Coronas, ha evidenciat que “encara ningú ha donat la cara”, i ha exposat com s’ha arribat fins aquí. Des de la mala gestió d’un Ajuntament de Barcelona que va rebre sentències judicials que el van obligar a multiplicar la plantilla, fins a la natural conseqüència del problema de finançament que va acabar esclatant: “Les nòmines suposen un percentatge elevadíssim i resta poc o res per fer producció”.

Amb tot, el que es busca a partir d’ara és la creació d’un nou projecte que “salvi” Betevé dels seus problemes pressupostaris, i Coronas ha demanat un esforç més per part de la direcció i del comitè d’empresa, que van tombar per molt poc la proposta per tal de continuar tirant endavant la televisió. “Cal que els responsables polítics surtin del cau on són amagats i expliquin la situació i el projecte de futur”, ha conclòs.

Et pot interessar  ERC assistirà a la conferència de Puigdemont a Brussel·les per "seguir teixint aliances"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió