Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Putin amenaça de tallar el subministrament d’energia si la Unió Europea aprova un topall al preu del gas

|

- Publicitat -

El president rus, Vladímir Putin, ha amenaçat de tallar el subministrament d’energia als països d’Occident si la Unió Europea aprova un topall al preu del gas, una mesura que els diferents ministres d’energia debatran aquest divendres.

En declaracions fetes aquest dimecres a un fòrum econòmic celebrat a la ciutat russa de Vladivostok, Putin ha qualificat la mesura “d’estúpida” i ha assegurat que tot plegat derivaria en un encariment global dels preus, agreujant encara més els problemes econòmics d’Europa: “No subministrarem absolutament res si es contradiuen els nostres interessos”, ha remarcat el president rus.

Publicitat

Per altra banda, aquest dimecres també ha transcendit que Rússia ha acudit a Corea del Nord per comprar armament que utilitza per a la guerra d’Ucraïna. Segons fonts de la intel·ligència dels Estats Units citades pel ‘New York Times’, Moscou hauria adquirit míssils de curt abast i artilleria i s’espera que, de cara a les pròximes setmanes, els enviaments d’equipament militar s’incrementin.

Et pot interessar  El catalanisme, el sentiment més estès a Catalunya seguit de l'europeista
Publicitat

Opinió

Minut a Minut