Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Puigneró: “Voler prohibir les vies telemàtiques per governar un país és fer el ridícul”

|

- Publicitat -

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha assegurat que “prohibir les vies telemàtiques per governar un país és fer el ridícul”. En una compareixença a distància al Parlament, el conseller ha enaltit l’actuació del Govern durant el confinament i ha celebrat que s’hagi “investit” telemàticament el nou conseller d’Exteriors, Bernat Solé. Puigneró ha assegurat que els mecanismes telemàtics són un “complement” de l’activitat habitual del Govern. “Voler prohibir-los és una mala praxi”, ha afirmat. El diputat d’ERC Jordi Albert ha corregit Puigneró: “Solé no va ser nomenat telemàticament, va prendre possessió” per aquesta via, ha puntualitzat.

Així, ha recordat que la presa de possessió és “un acte simbòlic” i que qui el nomena és el president de la Generalitat amb una signatura al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). Albert ha reivindicat la feina feta des del Parlament, amb la presidència de Roger Torrent, per “avançar telemàticament”: “El Parlament pren totes les mesures per garantir els nostres drets i que puguem continuar fent tasca com a diputats”. En aquesta línia, ha insistit que Torrent ha de vetllar pels 135 diputats i que “fins ara ho ha fet de forma totalment exemplar”.

Et pot interessar  Montero té la barra de dir que els serveis públics a Catalunya no funcionen bé per la "gestió", ignorant deliberadament l'espoli fiscal crònic
Publicitat

Opinió

Minut a Minut