Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Puigneró replica a Junqueras que els indults no són “en cap cas” un “triomf”

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha replicat aquest diumenge al president d’ERC, Oriol Junqueras, que els indults no són “en cap cas” un “triomf”, tal com ha assegurat el líder republicà. “En cap cas podem parlar de triomf”, ha dit Puigneró en una atenció a mitjans amb Carles Puigdemont i els consellers de Junts a la Casa de la República a Waterloo. “El que volem amb els indults és que si s’han de fer que es facin”, ha dit el vicepresident, que ha subratllat que el “triomf” per a JxCat és “la independència i la fi de la repressió amb l’amnistia”. “Aquest és el triomf que hem d’aconseguir”, ha dit.

Després de la seva reunió amb Puigdemont, el vicepresident també ha instat Pedro Sánchez, a explicar els indults al Parlament perquè considera que “el Liceu no és el lloc on fer-ho”.Puig Durant una trobada per marcar l’estratègia del partit, Puigneró ha acusat Sánchez d’anar al Liceu aquest dilluns a fer “màrqueting” sobre els indults, mentre Puigdemont ha dit que on s’han d’enviar “missatges polítics” és al Parlament i no al Liceu, on ha dit que “es pot sentir òpera o inclús fer teatre”.

Publicitat

“On es fa política i on s’ha d’enviar un missatge polític, si n’hi ha, és al Parlament”, ha insistit Puigdemont, que s’ha mostrat “convençut” que Sánchez acceptaria la invitació en cas de rebre-la.

Et pot interessar  El TC desestima el recurs d'empara de Junqueras contra la decisió de la JEC de no deixar-li acatar l'acta d'eurodiputat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut