Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Puigneró replica a Junqueras que els indults no són “en cap cas” un “triomf”

El vicepresident també insta Sánchez a explicar els indults al Parlament en lloc de fer “màrqueting” al Liceu

Agències 20/06/2021
Pla general del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, i de Carles Puigdemont amb els consellers de Junts davant la Casa de la República, el 20 de juny del 2021. (Horitzontal)

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha replicat aquest diumenge al president d’ERC, Oriol Junqueras, que els indults no són “en cap cas” un “triomf”, tal com ha assegurat el líder republicà. “En cap cas podem parlar de triomf”, ha dit Puigneró en una atenció a mitjans amb Carles Puigdemont i els consellers de Junts a la Casa de la República a Waterloo. “El que volem amb els indults és que si s’han de fer que es facin”, ha dit el vicepresident, que ha subratllat que el “triomf” per a JxCat és “la independència i la fi de la repressió amb l’amnistia”. “Aquest és el triomf que hem d’aconseguir”, ha dit.

Després de la seva reunió amb Puigdemont, el vicepresident també ha instat Pedro Sánchez, a explicar els indults al Parlament perquè considera que “el Liceu no és el lloc on fer-ho”.Puig Durant una trobada per marcar l’estratègia del partit, Puigneró ha acusat Sánchez d’anar al Liceu aquest dilluns a fer “màrqueting” sobre els indults, mentre Puigdemont ha dit que on s’han d’enviar “missatges polítics” és al Parlament i no al Liceu, on ha dit que “es pot sentir òpera o inclús fer teatre”.

“On es fa política i on s’ha d’enviar un missatge polític, si n’hi ha, és al Parlament”, ha insistit Puigdemont, que s’ha mostrat “convençut” que Sánchez acceptaria la invitació en cas de rebre-la.