Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023
Edició 1767

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de maig del 2023

Puigneró porta a l’ONU l’Agenda Urbana de Catalunya: “Volem que les nostres ciutats siguin ecodigitals”

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha presentat a la seu de Nacions Unides a Nova York l’Agenda Urbana de Catalunya, el full de ruta sobre com han de ser les ciutats dels propers 30 anys i que el Govern vol aprovar abans de l’estiu. En el marc de l’Assemblea General de Nacions Unides, que es farà dijous, Puigneró ha defensat que calen “ciutats més digitals, més verdes, més pròsperes i emprenedores” sense perdre drets ni pes econòmic. “En el procés de transició digital i verda, no podem prescindir de valors com la prosperitat i la democràcia”, ha dit Puigneró en un debat organitzat per ONU-Hàbitat.

Publicitat

La intervenció de Puigneró ha coincidit amb l’anunci d’un conveni entre la Generalitat i ONU-Hàbitat per impulsar un programa d’anàlisi de les Terres de l’Ebre. Es tracta del primer territori estudiat per l’agència multilateral, que fins ara només s’havia fixat en ciutats.

Puigneró ha compartit debat amb el president de l’Assemblea General de Nacions Unides, Abdulla Shahid i amb representants de països com Fiji, Singapur, Barbados, Jamaica i de ciutats com Bujumbura (Burundi) o Miami (Estats Units).

Et pot interessar  Jusapol, Jucil i Jupol denuncien "l'abandó" del govern espanyol als agents destinats a Catalunya
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió