Dilluns, 27 de juny de 2022 - Edició 1432
La República

Puigneró no es talla per presumir del MWC: “Que Ayuso i Almeida perdin tota esperança”

El vicepresident diu que va ser “un molt bon congrés” i assegura que l’economia catalana “va com un llamp”: “El Mobile té una llarga vida a Catalunya”

Agències 09/03/2022

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha celebrat les “xifres per sobre les expectatives” del Mobile World Congress a Barcelona, que es va celebrar fa una setmana, i ha subratlalt que va ser “un molt bon congrés”. A la sessió de control al Govern Puigneró ha assegurat que el MWC no es traslladarà a Madrid, com especulaven des de la capital espanyola. “Que Ayuso i Almeida perdin tota esperança, el Mobile té una llarga vida a Catalunya”, ha remarcat, per afegir després que “l’economia catalana va com un llamp”. El vicepresident ha assegurat que “els millors Mobiles van ser en els moments més intensos del procés independentista”.

Puigneró també s’ha referit a una informació publicada per ‘Expansión’, que apunta que el 2021 el 70% de les inversions i noves empreses a l’Estat el 2021 van ser a Catalunya. “Aquestes xifres són una nova plantofada a tots els que diuen dia rere dia que l’economia catalana està en decadència; res més lluny de la realitat”, ha sentenciat.