Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Puigneró manifesta que Junts “té tot el dret” de plantejar eliminar l’impost de successions

|

- Publicitat -

L’impost de successions està portant molta polèmica, sobretot entre socis de govern. El vicepresident, Jordi Puigneró, ha remarcat que Junts “té tot el dret” de plantejar eliminar l’impost de successions i el de patrimoni un cop es negociïn els pressupostos per al 2023; tot i el malestar que ha provocat sobretot a ERC.

Després que Junts aprovés al seu Congrés treballar en aquesta línia i que el president de la Generalitat, Pere Aragonès, tanqués la porta a aquesta possibilitat, Puigneró ha remarcat que això “s’haurà de parlar i negociar” perquè “és la voluntat de Junts” i evidentment, formen part del Govern i tenen veu.

Publicitat

“Al moment de negociar els pressupostos tothom posarà les seves condicions sobre la taula i Junts posarà les seves, només faltaria”, ha dit. “No tenim dret a plantejar-les? En tenim igual o més que la resta, que som els responsables de la cartera d’Economia”, ha recordat el vicepresident.

Et pot interessar  El Govern demana explicacions a un Centre Català d'Argentina per no atendre una víctima d'abusos sexuals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut