Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Puigneró defensa la trobada que el va ajuntar amb vint persones

Assegura que es van respectar totes les restriccions en l’àpat que va organitzar Pilar Rahola en territori francès

Avatar
Agències 29/07/2021
Pla mitjà del vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, a la sala de premsa del Parlament el 29 de juliol del 2021 (horitzontal)

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha defensat que la trobada que va fer amb una vintena de persones va complir la normativa anti-covid del territori francès on es va fer. Sense fer declaracions davant de càmera i en conversa amb periodistes, Puigneró ha explicat que es va tractar d’una trobada a l’aire lliure, en unes vinyes, i que es van treure la mascareta en el moment de fer-se la fotografia. S’ha mostrat tranquil pel fet que, segons ha dit, es van respectar les restriccions del territori francès on es va celebrar l’esdeveniment organitzat per la periodista Pilar Rahola. El vicepresident ha admès però que la polèmica fotografia pot generar “confusió”.

Puigneró també ha explicat que li van demanar el passaport covid per travessar la frontera i ha defensat que, en tot moment, es va respectar la normativa. PSC-Units, comuns i PPC han retret al vicepresident, des de dins de l’hemicicle, que s’hagi saltat les restriccions dictades pel seu propi Govern. A Catalunya estan limitades les trobades a 10 persones.