Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Puigdemont s’uneix al grup internacional per l’autodeterminació de Papua Occidental

|

- Publicitat -

L’eurodiputat de Junts Carles Puigdemont s’ha adherit al grup internacional de parlamentaris a favor del dret a l’autodeterminació de Papua Occidental. En la presentació de la branca europea dels Parlamentaris Internacionals per Papua Occidental, l’expresident ha reivindicat que “la lluita de Papua Occidental no és un afer intern”, sinó “un afer universal” que “concerneix a tots”. “Ens sentim directament involucrats contra l’agressió i l’espoli del seu entorn”, ha dit Puigdemont, que ha estat acompanyat per Benny Wenda, que exerceix com a president del govern provisional de Papua Occidental. Exiliat des del 2003, Wenda ha denunciat “l’aïllament” de Papua Occidental, cosa que ha titllat “d’injustícia”.

“La nostra veu no es pot silenciar”, ha remarcat Wenda, que ha demanat a la Unió Europea que els “senti”. “Volem que la Unió Europea deixi de finançar a Indonèsia”, ha demanat.

Et pot interessar  Zapatero espera que Puigdemont torni "amb totes les garanties" fruit d'una aplicació "efectiva i ràpida" de l'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut