Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Puigdemont retreu a Espanya que “no ha fet els deures” que va manar l’ONU amb els presos polítics

|

- Publicitat -

L’eurodiputat i president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, s’ha sumat als diferents partits i entitats independentistes per recordar que aquest divendres fa un any que l’Estat va ignorar el reclam de l’ONU d’alliberar tots els presos polítics perseguits per la justícia espanyola i el Gobierno. “Res no ens farà oblidar una injustícia com aquesta”, ha assegurat Puigdemont, compartint un article on catedràtics dels drets humans i advocats recorden aquesta vulneració flagrant dels drets dels líders del procés.

Puigdemont torna a insistir que “el Grup de Treball contra les Detencions Arbitràries de l’ONU ja va reprimir severament a Espanya ara fa un any”, assegurant que l’Organització “li va posar deures… que no ha fet”, donat que els presos polítics encara estan complint condemna, a la qual no estaven sotmesos quan l’ONU va reclamar la seva llibertat.

Publicitat

Et pot interessar  VIDEO | Puigdemont tornarà a Catalunya el dia del ple d'investidura, però deixarà la política si no és escollit president
Publicitat

Opinió

Minut a Minut