Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Puigdemont respon davant l’escandalosa foto dels jutges: “L’estat espanyol està podrit”

|

- Publicitat -

El Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) ha condemnat Espanya per la publicació en un article del diari ‘La Razón’ la foto del DNI de jutges que s’havien mostrat a favor del dret a decidir. En la sentència publicada aquest dimarts, el tribunal amb seu a Estrasburg considera que s’ha vulnerat el dret a la intimitat dels magistrats que apareixien en l’article, anomenat ‘La conspiració dels 33 jutges sobiranistes’, el qual va ser publicat el març del 2014.

Des de l’exili, el president Carles Puigdemont no ha tardat a posicionar-se davant aquesta barbàrie.

Publicitat

Aquest matí ha publicat una piulada celebrant la sentència del TEDH: “Sabem qui va cometre el delicte de facilitar a la premsa imatges que eren sota custòdia de l’Estat i a les quals no podia tenir accés” i afegeix “Sabem que va ser un senyalament de persones innocents, per raons estrictament ideològiques”. Finalment, culmina la piulada de forma contundent “L’estat espanyol està podrit”.

Et pot interessar  La justícia espanyola és tan "imparcial" que desenes de jutges d'arreu d'Espanya discuteixen sobre la llei d’amnistia en un xat intern
Publicitat

Opinió

Minut a Minut