Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

Puigdemont replica les acusacions de Cadena que el situen com el “líder” del “grup terrorista” del Tsunami

Critica que la judicatura espanyola faci servir "informació delirant i manipulada" per a "un propòsit purament polític"

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, no ha volgut quedar-se callat davant el nou embat de la judicatura espanyola contra els líders independentistes, i ha respost l’infame escrit del fiscal del Suprem Fidel Cadena que afirma que Puigdemont era el “líder absolut” del Tsunami Democràtic, del qual també ha dit que és una “organització de caràcter terrorista”. A través de Twitter, el dirigent de Junts ha assegurat que aquest escrit és “pura dinamita per a l’estat de dret”. 

Puigdemont critica que tant Cadena com la resta de fiscals del Suprem que han signat l’escrit donant credibilitat a “una informació delirant i manipulada dels serveis policials”, matisant que és una pràctica “habitual” quan “es tracta d’independentisme”. També lamenta que, sabent precisament que es tracta d’una infirmació manipulada, la judicatura espanyola “la faci servir per un propòsit purament polític”.

Publicitat

“No tinc cap dubte que entre jutges, fiscals, policies i determinats polítics i mitjans abunden els artificiers de l’Estat de dret, que creuen que qualsevol mitjà és lícit per defensar Espanya. I tampoc no hi ha dubte que entre els que se suposa que no són d’aquesta trama corrupta hi hagi la voluntat i el coratge de perseguir aquestes conductes, que clarament són delictives” conclou Puigdemont.

Et pot interessar  Puigdemont demana "arromangar-se" davant dels "senyals d'alarma" del català: "La llengua se'ns pot quedar a les mans"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut