Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Puigdemont reflexiona sobre el nou govern d’Aragonès a través de tres “principis de realitat”

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, reflexiona a través d’un fil de Twitter sobre el nou govern d’Aragonès. Puigdemont deixa palesa la impossibilitat de governar un país de 7,7 milions d’habitants amb únicament 33 diputats: “Aquest principi el van fer servir per pavimentar el camí de la retirada pensant que no es notaria (s’ha notat igualment), però ara fan veure que plou. On s’amaguen, els seus promotors?”, es pregunta el president a l’exili en una piulada.

En segon lloc, argumenta un altre principi de realitat: Per a ell, “les majories màgiques o de generació espontània no existeixen”, argumenta que es guanyen a les urnes i es treballen cada dia al Parlament, per contra, explica que sense aquesta feina, les majories caduquen i s’han de renovar: “I creure que tindràs el suport de qui menysprees és de somiatruites”, especifica el membre de Junts.

Publicitat

Finalment, recorda que mai pots posar el partit per davant del país, ja que sinó “el teu govern va coix” i en conseqüència existiran moltes dificultats per reconstruir al seu entorn la majoria plural que li va permetre existir “Demanar adhesió acrítica al teu plantejament estratègic no és acceptable en una democràcia”, denuncia i conclou Puigdemont.

Et pot interessar  Puigdemont diu que les crítiques de Junqueras en campanya s'han de "relativitzar" i allarga la mà a ERC després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut