Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Puigdemont reacciona davant la “democràcia espanyola defectuosa”

|

- Publicitat -

The Economist qualifica de “defectuosa” la democràcia espanyola. El fet ha aixecat polseguera, tant polítics, en mitjans de comunicació com usuaris de les xarxes socials. Pràcticament, el primer a pronunciar-se ha estat el legítim president, Carles Puigdemont, qui amb un to irònic ha fet evident la manipulació que utilitza el Gobierno. A més, ha fet mofa de l’agència Global Spain, la qual depèn del ministeri d’Exteriors i de cara a la galeria deixa Espanya com si fossin meravelles. De fet, Puigdemont, literalment expressa: Segur que els creatius de les campanyes de Global Spain ja n’estan preparant una de nova explicant al món que són una democràcia defectuosa. Per no contribuir més a les fake news que diuen que són una democràcia plena.

Cal recordar que Global Spain davant l’actuació del Gobierno i dels cossos de seguretat durant les protestes en el procés, amb la violència policial del referèndum de l’1-0, o bé, i també per la sentència contra els presos polítics.

Publicitat

Altres usuaris, també han fet referència al polèmic i evident rànquing del The Economist. Per exemple, alguns qualifiquen Espanya de “dictadura no consolidada” o bé manifesten el rebuig cap a l’Estat.

Et pot interessar  Junts proposa a TV3 fer el debat de candidats des de Perpinyà perquè Puigdemont pugui participar-hi
Publicitat

Opinió

Minut a Minut