Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Puigdemont i Aragonès es reuniran aquest divendres a Brussel·les

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reunirà aquest divendres amb l’expresident i líder de JxCat, Carles Puigdemont, a Bèlgica. Així ho ha anunciat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa d’aquest dimarts a Palau, posterior al Consell Executiu. Segons Plaja, Aragonès i Puigdemont abordaran l’inici de la legislatura i els “reptes” del nou Govern. Es tracta de la primera reunió oficial d’Aragonès amb Puigdemont, des que el dirigent d’ERC és president de la Generalitat. Tot i que s’han de tancar els serrells logístics de la trobada, segurament se celebrarà cap al migdia.

Cs i PPC, la setmana que ve

Publicitat

D’altra banda, Plaja també ha anunciat que Aragonès es reunirà dimecres que ve amb els presidents dels grups parlamentaris de Cs i PPC, per separat. Les trobades formen part de la ronda del president de la Generalitat amb els líders de les formacions, que va començar ahir amb Junts, i ha continuat avui amb la CUP-NCG, PSC-Units i comuns.

Un cop Aragonès hagi enllestit les reunions amb tots els grups -excepte Vox-, el cap del Govern es reunirà amb la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

Et pot interessar  Cs denuncia la CCMA per "vulnerar la neutralitat" per dir 'exiliats' als independentistes que han marxat de Catalunya
Publicitat

Opinió

Minut a Minut