Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Puigdemont felicita Borràs per la seva victòria a les primàries de JxCat

|

- Publicitat -

El president de JxCat i president de la Generalitat exiliat, Carles Puigdemont, ha felicitat Laura Borràs per la seva victòria a les primàries de cara a les eleccions del 14-F. Així s’ha expressat a través d’una piulada a Twitter, on també ha donat les gràcies a l’altre candidat, el conseller Damià Calvet. Puigdemont ha assegurat que els dos dirigents han fet una “gran campanya” que ha reforçat “enormement” el projecte. “Gràcies també a tots els afiliats i afiliades per haver-vos fet vostre aquest procés” ha afegit.

Tot i que el procés intern del partit per escollir presidenciable ha conclòs, encara està per decidir quin paper podria jugar-hi el president del partit. En aquest sentit, Puigdemont podria presentar-se a les primàries de la segona urna per ser número dos de Borràs, o fins i tot, per ser el cap de llista per Girona. La direcció també el podria posar, en una tercera urna, com a cap de llista per Barcelona, sense ser el presidenciable. En aquest darrer cas, Borràs seria la número dos “efectiva” de la llista.

Publicitat

Et pot interessar  Borràs acusa Illa de “fer de cap de col·laboració” amb el pressupost i diu que aboca Junts a fer d'oposició
Publicitat

Opinió

Minut a Minut