Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Puigdemont fa un Errejón quan li pregunten sobre l’acord de Govern PSOE-Podemos: “M’enxampa molt lluny”

|

- Publicitat -

Carles Puigdemont ha evitat aquest dijous valorar l’acord per a un Gobierno de coalició entre PSOE i Unidas Podemos o la proposta d’ERC de crear una taula de partits extraparlamentària amb l’argument que va usar Iñigo Errejón pel que fa a la suspensió al Congreso dels presos polítics que van ser escollits diputats en les eleccions del 28-A.  Puigdemont ha dit que el tema l'”enxampa molt lluny”.

El president a l’exili ha rebut a la seva residència de Waterloo (Bèlgica) la presidenta de la nova delegació del Consell per la República a Perpinyà per poder “actuar” a la Catalunya del Nord, Sílvia Taurinyà. Taurinyà ha signat un protocol de col·laboració amb la plataforma independentista presidida per Puigdemont i ha assegurat que a la Catalunya del Nord volen ser “actors de la futura República” catalana. “La solidaritat amb els presos i exiliats ha pujat i el suport des de molts àmbits és molt fort”, ha remarcat.

Publicitat

Per la seva banda, Toni Comín ha destacat el “lideratge molt viu” a la Catalunya del Nord i la seva “aportació imprescindible” al moviment independentista. També ha agraït el “suport logístic al Principat”, per exemple, en el tall de l’autopista a la Jonquera i el Pertús. “Esperem que amb aquest peu a la Catalunya del Nord el Consell per la República tingui possibilitat d’acció política”, ha reblat.

Et pot interessar  Sánchez admet que l'execució a Catalunya és insuficient però ho justifica pels "colls d'ampolla" i l'alça de preus
Publicitat

Opinió

Minut a Minut