Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigdemont fa recular Junts expressant el seu rebuig al pacte contra la immersió lingüística

|

- Publicitat -

Després de l’enorme atac directe a la immersió lingüística al qual els partits independentistes van donar suport en un pacte amb els comuns i el PSC que rere la careta de “garantir la protecció del català”, s’hi amaga fer esclatar pels aires el model d’immersió per por a la repressió de la justícia espanyola, no han parat de sortir personatges reconeguts dels mateixos partits independentistes mostrant-se en contra de la decisió que han acabat prenent els seus companys del Govern.

Un dels casos més destacats ha estat Carles Puigdemont, que no ha tingut miraments en defensar la immersió lingüística. En una piulada, el president exiliat ha enviat un dard directe a Junts dient que “la llengua catalana és i ha de continuar essent la llengua vehicular de l’escola”. L’eurodiputat anima així a “aturar la feina bruta de la justícia espanyola” defensant que l’escola “és una institució fonamental”.

Publicitat

En el mateix sentit s’ha expressat el Consell per la República, del qual Puigdemont és president, en una altra piulada on veu com a única opció per protegir la llengua catalana que sigui “l’única llengua vehicular del nostre sistema educatiu”.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut