Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024
Edició 2110

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 05 de maig del 2024

Puigdemont esclata contra la llista publicada en portada a l’ABC: “Té la mateixa veracitat que la mort de José Luis Perales”

El diari espanyolista s'ha inventat un llistat amb les condicions de Junts a la investidura

|

- Publicitat -

El president Carles Puigdemont ha carregat contra el mitjà espanyolista ‘ABC’ per inventar-se una llista amb les condicions a la investidura —sota el titular ‘La llista de Puigdemont’— que suposadament Junts hauria exigit per fer president el socialista Pedro Sánchez.

“He de dir que ja no em sorprèn res, però que una trola d’aquesta magnitud fes la portada d’un diari clàssic —d’aquells que se suposa que tenen ofici— ha superat tot el que podia preveure”, ha etzibat en una piulada. De fet, Puigdemont ha fet una prova i li ha demanat al popular Chat GPT, que es basa en intel·ligència artificial. “Inventa menys que la portada de l’ABC”, ha constatat.

Publicitat

L’eurodiputat de Junts ha augurat que “una legió de comentaristes, analistes i potser també estrategs de partit” es posaran a treballar en una llista que ha advertit que “té la mateixa veracitat que la mort de José Luis Perales”, en referència a la bola que diversos portals de notícies han publicat.

Et pot interessar  Puigdemont amenaça de retirar el suport a Sánchez “si Illa fa un Collboni” després del 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut