Divendres, 19 d'agost de 2022 - Edició 1485
La República

Puigdemont envia el seu suport a Buch: “Tots sabem per què s’està perseguint el meu entorn”

Parla de venjança contra el seu entorn més directe

Redacció 14/06/2021
Carles Puigdemont saluda Miquel Buch al pati intern de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg el 13 de gener del 2020.

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha enviat un missatge públic de suport a Miquel Buch poc després que hagi transcendit que s’enfronta a 6 anys de presó i 12 d’inhabilitació per nomenar un expert en seguretat que havia estat escorta de Puigdemont. El president ha piulat: “Què deien de la venjança? Tots sabem per què s’està perseguint (i alguna cosa més) el meu entorn. Li ha tocat a Josep Alay, Gonzalo Boye, Jami Matalama, en Carles i en Xavier. Tots sabe, per què es demanen 6 anys de presó al conseller Miquel Buch. Molta força i tot el suport”. 

En un tuit anterior Puigdemont utilitza una foto d’una flor que ha crescut enmig de l’asfalt per fer una metàfora sobre la unilateralitat: “Detalls del dia a dia. Surts a mirar el temps i t’atura una margarida al bell mig de la diagonal. De manera unilateral i contra pronòstic, una flor delicada ha trobat l’escletxa enmig d’un paviment dur i sofert”.