Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Puigdemont envia el seu suport a Buch: “Tots sabem per què s’està perseguint el meu entorn”

|

- Publicitat -

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha enviat un missatge públic de suport a Miquel Buch poc després que hagi transcendit que s’enfronta a 6 anys de presó i 12 d’inhabilitació per nomenar un expert en seguretat que havia estat escorta de Puigdemont. El president ha piulat: “Què deien de la venjança? Tots sabem per què s’està perseguint (i alguna cosa més) el meu entorn. Li ha tocat a Josep Alay, Gonzalo Boye, Jami Matalama, en Carles i en Xavier. Tots sabe, per què es demanen 6 anys de presó al conseller Miquel Buch. Molta força i tot el suport”. 

En un tuit anterior Puigdemont utilitza una foto d’una flor que ha crescut enmig de l’asfalt per fer una metàfora sobre la unilateralitat: “Detalls del dia a dia. Surts a mirar el temps i t’atura una margarida al bell mig de la diagonal. De manera unilateral i contra pronòstic, una flor delicada ha trobat l’escletxa enmig d’un paviment dur i sofert”.

Publicitat

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut