Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Puigdemont ensenya la seva targeta de la Identitat Digital Republicana: “Ja tinc regularitzada la situació”

El president exiliat recorda que fa tres anys i mig que l’independentisme “derrota la repressió espanyola” als tribunals europeus

Àlex Huguet
Àlex Huguet 09/07/2021
Primer pla del líder de JxCat Carles Puigdemont a Waterloo, a Bèlgica, el 7 de juliol de 2021. (Horitzontal)

El president legítim Carles Puigdemont ha lluït amb orgull aquest divendres el carnet identitari del Consell per la República, i per tant, la targeta de la seva Identitat Digital Republicana. En una piulada, Puigdemont assegura que “ja tinc regularitzada la meva situació” i pica l’ullet a la premsa “per si algú en vol fer notícia de portada”. Amb l’anunci de l’arribada de la seva identitat republicana, el president també recorda que “fa tres anys i mig que estem derrotant la repressió espanyola a tots els tribunals no espanyols”, i assegura que “arribarem fins al final”. “Ni detingut ni rendit: lliure. Aquesta és l’única via de retorn”, ha reblat a la xarxa.

Tot plegat, el mateix dia que molts mitjans asseguren que el president es planteja demanar la nacionalitat belga per tal d’evitar causes judicials pendents, i fixar la seva nacionalitat a la Casa de la República de Waterloo, des d’on seguirà lluitant per internacionalitzar el procés independentista i denunciar al món la repressió espanyola.