Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Puigdemont: “El futur de la UE és menys democràtic i menys inspirador que mai”

|

- Publicitat -

El president a l’exili Carles Puigdemont ha enviat un missatge d’incertesa pel que fa a la situació política i al benestar de l’Europa que està per venir. Ho ha fet responent un tuit del primer ministre portuguès, António Costa, que celebrava haver firmat la declaració conjuntament amb el Parlament Europeu de la Conferència sobre el futur d’Europa, i assegurava que aquesta conferència “és un missatge de confiança i esperança per al futur que estem enviant als europeus”. Puigdemont ha rebatut les paraules del polític portuguès, assegurant que “el futur d’Europa és incert si depèn de la voluntat dels Estats i dels grans partits polítics”.

En aquest sentit, l’eurodiputat diu que el sistema actual no té “respecte a les minories, ni diversitat”, i recorda la “justícia patriòtica instal·lada en alguns estats membres”, en una clara al·lusió a Espanya. “El futur de la UE és menys democràtic i menys inspirador que mai”, ha etzibat.

Publicitat

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut