Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Puigdemont dona suport a Josep Costa: “El dia triat pel Tribunal de la Santa Repressió no és casualitat”

|

- Publicitat -

Quatre anys més tard de la declaració d’independència, la justícia espanyola s’ho ha fet venir bé per protagonitzar un nou cas d’escàndol repressiu amb la detenció de l’exvicepresident del Parlament de Catalunya Josep Costa, que compareixerà davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En aquest sentit, el suport de l’independentisme no s’ha fet esperar, i el president Puigdemont no ha estat una excepció: “La detenció d’en Josep Costa no és legal i obeeix a raons polítiques”, ha etzibat en una piulada, evidenciant la casualitat que hagi estat detingut justament 4 anys més tard de la DUI. Amb la certesa que “li volen fer pagar la seva determinació”, Puigdemont assegura que “el dia triat pels del Tribunal de la Santa Repressió per fer un gest d’autoritarisme tampoc no és cap casualitat”.

Publicitat

En la mateixa línia s’ha expressat el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, que també diu que la detenció de Costa el 27-S “no és casual”. “Una provocació més i una mostra de la seva nul·la voluntat de diàleg”, ha piulat.

 

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut