Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Puigdemont denuncia la posició de Tusk i l’EPP davant l’acord PP-VOX: “No perdin el temps dissimulant”

|

- Publicitat -

Aquest migdia, el president a l’exili, Carles Puigdemont ha manifestat el rebuig davant el pacte PP-VOX a Castella i Lleó, però sobretot destaca l’actitud del cap del Partit Popular Europeu i l’expresident del Consell Europeu, Donald Tusk I l’EPP, conegut com a ‘The European People’s Party’.

Publicitat

Tot i que Donald Tusk va qualificar aquest dijous de “capitulació” els acords del PP, un dels grans partits de la seva família política, amb Vox a Castella i Lleó. “Per mi és una trista sorpresa”, va dir Tusk en una roda de premsa al final d’una cimera de líders del PPE a París.

A més, afegeix: “Al cap i a la fi, és una capitulació. Espero que sigui només un incident o un accident, i no una tendència a la política espanyola”. Tot I les declaracions, Carles Puigdemont és clar i mostra una posició molt ferma davant de qualsevol acord i reacció de dins del partit dels conservadors i denuncia: “El problema de l’actitud de Donald Tusk i l’EPP, en relació amb els pactes entre la seva família política i els neofeixistes”.

A més, afegeix, “a la pràctica, s’han empassat l’acord i han obert la porta a futures aliances a tots els nivells sense haver de perdre el temps dissimulant”.

En aquest sentit, explica que la realitat no és que denunciïn de cara als mitjans de comunicació, sinó que l’acord l’estan acceptant i, que, al cap i a la fi, tot plegat s’acaba nodrint d’hipocresia.

Et pot interessar  La CUP, escèptica amb que la proposta de Puigdemont condueixi a la resolució del conflicte
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió