Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Puigdemont demana una “mobilització històrica” i avisa que no es pot prescindir de Junts

|

- Publicitat -

El president exiliat de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha reclamat aquest dilluns una “mobilització històrica” que permeti una victòria de Junts a les eleccions catalanes del 14 de febrer, i ha avisat al Gobierno de Pedro Sánchez que no pot prescindir dels vots del seu partit si vol buscar una solució política al conflicte català.

En la seva intervenció telemàtica des de Waterloo al míting de Junts a Mataró, ha defensat que la victòria de Junts permetrà poder “liderar i posar les condicions que el Gobierno no vol escoltar”.

Publicitat

“Una victòria de Junts obligarà l’estat a abandonar aquesta comoditat en la qual s’ha instal·lat dels acords ‘low cost‘, i la sensació que no ha d’esforçar-se més del compte perquè sempre té algú que li aprova la investidura o els pressupostos a canvi de res”, ha lamentat el també cap de llista de Junts en al·lusió implícita a ERC.

I és que, segons Puigdemont, el Gobierno té “pocs incentius per fer els deures” i veu el referèndum de l’1-O com una pàgina passada, i ha emplaçat els catalans a demostrar amb els seus vots que això no és així. “Ho veuen com un ‘Pasapalabra‘. Si pensen que se sortiran amb la seva amb una operació d’amnèsia s’equivoquen. El poble té memòria. L’1-O no és només història, forma part del nostre futur”, ha recalcat. També ha avisat el Gobierno que no pot prescindir del que representen els vots de Junts, destacant que no es pot plantejar un escenari de solució política al conflicte sense tenir en compte el seu partit.

Et pot interessar  Puigdemont replica les acusacions de Cadena que el situen com el "líder" del "grup terrorista" del Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut